مشخصات گردو امسالی و تازه چیست
گردو جدید و امسالی خصوصیتهایی داراست خرید گردو امسالی که با رسیدگی آنان میاقتدار گردوی مرغوب را از گردوهای کهنه یا این که بیچگونگی تشخیص اعطا کرد. این خصوصیتها دربرگیرنده رنگ پرنور و یکنواخت مغز گردو، رایحه و مزه مطبوع، معیار چربی مطلوب و نداشتن لکهها یا این که تیرگی در مغز گردو میباشند.
خصوصیات گردو جدید و امسالی:
رنگ مغز گردو:
مغز گردوی نو و کیفیت عالی معمولاً رنگ پرنور و یکنواختی داراست، به رنگ کرم یا این که سپید متمایل میباشد و نباید تیرگی یا این که لکههای قهوهای یا این که سیاه داشته باشد.
رایحه و مزه:
گردوی جدید بوی مطبوع و مزه گس و خوشمزهای دارااست. در حالتیکه گردو بوی کهنگی یا این که مزه تلخی داشت، آرمدهنده کهنگی یا این که چگونگی تحت آن میباشد.
واحد سنجش چربی:
گردوی جدید و کیفیت خوب معمولاً چرب میباشد. برای پژوهش واحد سنجش چربی، می توانید مغز گردو را میان انگشتان خویش له فرمائید. درصورتیکه چربی آن به راحتی آزاد شد، آرمدهنده تازگی و چگونگی بالای آن میباشد.
ظواهر مغز گردو:
مغز گردوی نو می بایست تندرست و فارغ از شکستگی باشد و نباید هیچسیرتکامل لکه، تیرگی، یا این که کپکزدگی داشته باشد.
پوست گردو:
پوست گردوی جدید و کیفیت عالی می بایست نازک و تندرست باشد و به راحتی از مغز مستقل خواهد شد.
اندازه و یکدستی:
گردوهای کیفیت عالی معمولاً یک پارچه میباشند و بعد ها و اندازههای مشابهی داراهستند.
نکاتی برای تشخیص گردوی جدید:
خرید از منبع دارای اعتبار:
برای یقین از چگونگی گردو، خوب میباشد از مغازهها یا این که منابع دارای اعتبار خرید نمایید.
پژوهش ظاهری:
پیش از خرید، گردوها را از دید ظاهری پژوهش نمایید و از تندرست بودن پوست و مغز گردو اعتقاد و باور نتیجه ها نمائید.
عطر کردن و طعم کردن:
چندین عدد گردو را رایحه فرمائید و بچشید تا از رایحه و مزه مطبوع آنها مطمئن گردید.
آزمایش چربی:
یه خرده از مغز گردو را له نمائید تا معیار چربی آن را تحقیق فرمائید
رنگ مغز گردو:
مغز گردوی نو و کیفیت عالی معمولاً رنگ پرنور و یکنواختی داراست، به رنگ کرم یا این که سپید متمایل میباشد و نباید تیرگی یا این که لکههای قهوهای یا این که سیاه داشته باشد.
رایحه و مزه:
گردوی جدید بوی مطبوع و مزه گس و خوشمزهای دارااست. در حالتیکه گردو بوی کهنگی یا این که مزه تلخی داشت، آرمدهنده کهنگی یا این که چگونگی تحت آن میباشد.
واحد سنجش چربی:
گردوی جدید و کیفیت خوب معمولاً چرب میباشد. برای پژوهش واحد سنجش چربی، می توانید مغز گردو را میان انگشتان خویش له فرمائید. درصورتیکه چربی آن به راحتی آزاد شد، آرمدهنده تازگی و چگونگی بالای آن میباشد.
ظواهر مغز گردو:
مغز گردوی نو می بایست تندرست و فارغ از شکستگی باشد و نباید هیچسیرتکامل لکه، تیرگی، یا این که کپکزدگی داشته باشد.
پوست گردو:
پوست گردوی جدید و کیفیت عالی می بایست نازک و تندرست باشد و به راحتی از مغز مستقل خواهد شد.
اندازه و یکدستی:
گردوهای کیفیت عالی معمولاً یک پارچه میباشند و بعد ها و اندازههای مشابهی داراهستند.
نکاتی برای تشخیص گردوی جدید:
خرید از منبع دارای اعتبار:
برای یقین از چگونگی گردو، خوب میباشد از مغازهها یا این که منابع دارای اعتبار خرید نمایید.
پژوهش ظاهری:
پیش از خرید، گردوها را از دید ظاهری پژوهش نمایید و از تندرست بودن پوست و مغز گردو اعتقاد و باور نتیجه ها نمائید.
عطر کردن و طعم کردن:
چندین عدد گردو را رایحه فرمائید و بچشید تا از رایحه و مزه مطبوع آنها مطمئن گردید.
آزمایش چربی:
یه خرده از مغز گردو را له نمائید تا معیار چربی آن را تحقیق فرمائید