رفع تلخی گردو در فسنجان با ۶ ترفند خانگی
تلخی گردوی نو به جهت وجود ترکیبات طبیعی به اسم تاننها و همینطور اکسیداسیون روغنهای مو جود در گردو میباشد. قیمت گردو تازه ر این ترکیبات در پوست نازک روی مغز گردو وجود دارا هستند و با سپری شد فرصت و در جوار هوا و نور و روشنایی اکسید میشوند و مزه تلخی تولید مینمایند.
دلایل تلخی گردوی جدید:
وجود تاننها:
تاننها ترکیبات گیاهی طبیعی میباشند که در بخش اعظمی از گیاهان یافت میگردند و می توانند مزه تلخی تولید نمایند. در گردو، این تاننها بیشتر در پوست نازک روی مغز گردو وجود دارا هستند.
اکسیداسیون روغنها:
گردوها دربردارنده مقادیر متعددی روغن می باشند که طبیعتا در معرض اکسیداسیون قرار میگیرند. این اکسیداسیون در تاثیر نزدیک با هوا و نور و روشنایی فیس می دهد و میتواند مزه تلخی را به گردو بیفزاید.
پوست نازک گردو:
پوست نازک روی مغز گردو دربردارنده تاننها و ترکیبات تلخ دیگری میباشد. جداگانه کردن این پوست می تواند به کاهش تلخی گردو یاری دهد.
فرصت برداشت و مراقبت:
گردوهایی که بیشتراز حد رسیده باشند یا این که در وضعیت نامناسب مراقبت شوند، ممکن میباشد تلخخیس باشند.
نکاتی برای کاهش تلخی گردو:
غیروابسته کردن پوست نازک:
با غیروابسته کردن پوست نازک روی مغز گردو میتوانید تلخی آن را کاهش دهید.
حفظ در اوضاع مطلوب:
ها را در مکان کم آب، خنک و به دور از نوروفروغ محافظت فرمائید تا اکسیداسیون و تلخی آنها به دستکم رسد.
استعمال از گردوی نو:
گردوی جدید و کیفیت عالی معمولاً تلخی کمتری دارااست.
تلخی گردو از چیست؟ ( دلایل تلخی گردو )
گردوها دربردارنده مقدار متعددی روغن های غیراشباع میباشند که در معرض هوا و فروغ و روشنایی با گاز اکسید میگردند. این اکسیداسیون منجر تلخ شدن مغز گردو می گردد. مراقبت درست گردوها در جای های خنک و بدوننور می تواند از این ایراد دوری نماید.
وجود تاننها:
تاننها ترکیبات گیاهی طبیعی میباشند که در بخش اعظمی از گیاهان یافت میگردند و می توانند مزه تلخی تولید نمایند. در گردو، این تاننها بیشتر در پوست نازک روی مغز گردو وجود دارا هستند.
اکسیداسیون روغنها:
گردوها دربردارنده مقادیر متعددی روغن می باشند که طبیعتا در معرض اکسیداسیون قرار میگیرند. این اکسیداسیون در تاثیر نزدیک با هوا و نور و روشنایی فیس می دهد و میتواند مزه تلخی را به گردو بیفزاید.
پوست نازک گردو:
پوست نازک روی مغز گردو دربردارنده تاننها و ترکیبات تلخ دیگری میباشد. جداگانه کردن این پوست می تواند به کاهش تلخی گردو یاری دهد.
فرصت برداشت و مراقبت:
گردوهایی که بیشتراز حد رسیده باشند یا این که در وضعیت نامناسب مراقبت شوند، ممکن میباشد تلخخیس باشند.
نکاتی برای کاهش تلخی گردو:
غیروابسته کردن پوست نازک:
با غیروابسته کردن پوست نازک روی مغز گردو میتوانید تلخی آن را کاهش دهید.
حفظ در اوضاع مطلوب:
ها را در مکان کم آب، خنک و به دور از نوروفروغ محافظت فرمائید تا اکسیداسیون و تلخی آنها به دستکم رسد.
استعمال از گردوی نو:
گردوی جدید و کیفیت عالی معمولاً تلخی کمتری دارااست.
تلخی گردو از چیست؟ ( دلایل تلخی گردو )
گردوها دربردارنده مقدار متعددی روغن های غیراشباع میباشند که در معرض هوا و فروغ و روشنایی با گاز اکسید میگردند. این اکسیداسیون منجر تلخ شدن مغز گردو می گردد. مراقبت درست گردوها در جای های خنک و بدوننور می تواند از این ایراد دوری نماید.