بهترین روشهای مصرف گردو در صبحانه
گردو را با چی بخوریم
مصرف گردو با مواد غذایی خرید گردو امسالی دیگر میتواند تاثیرات مثبت متعددی بر تن درستی داشته باشد. گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا-3، پروتئین ها و آنتی اکسیدان ها میباشد، با مخلوط با موادی مانند عسل، رطب، کشمش، ماست و میوه ها میتواند قیمت غذایی وعده ها را ارتقا دهد. از جمله، ادغام گردو با عسل به تقویت سیستم ایمنی، افزایش عملکرد مغز و ارتقا سطح انرژی امداد می نماید، در حالی که مصرف آن با رطب یا این که کشمش قادر است منبعی خوب از انرژی فوری و فیبر باشد و به پیشرفت در عملکرد گوارشی و نگهداری وزن مطلوب یاری دهد.
میوه ها
ماست
جو دوسر
سالاد
پنیر
شکلات
غذاهای پخته
اسپاگتی
عسل
کشمش
بادام
رطب
این ترکیبات خیر صرفا به بهبود قیمت گردو تازه مزه غذاها امداد می نمایند بلکه با تهیه کردن ترکیبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، به ارتقای سالم قلب، تقویت استخوان ها، و بهبود تندرست همگانی تن امداد می نمایند.
میوه ها
گردو به خیر با اشکال میوه ها مخلوط میشود. میتوانید گردو را در کنار سیب، موز، توت خارجی، انگور، یا این که گونه های توت ها مصرف فرمایید. این ادغام ها ضمن خوشمزه بودن، میتوانند تحت عنوان یک فی مابین وعده تندرست و انرژی زا نیز خوب باشند.
ماست
افزودن گردو به ماست یک رویکرد بی آلایش و خوشمزه برای ارتقا پروتئین و چربی های سلامت در وعده ناشتایی یا این که بین وعده میباشد. میتوانید پاره ای عسل یا این که میوه های کوچک گردیده نیز بدین ادغام اضافه نمائید.
جو دوسر
جو دوسر با مغز گردو یک ادغام بسیار مغذی و ایده آل برای ناشتایی میباشد. مغز گردو میتواند بهاین طعام مزه و تردی خیر و خوبی بدهد و بها غذایی آن را ارتقا دهد. میتوانید بهاین ادغام شیر، میوه کم آب، و عسل نیز اضافه فرمائید.
یکسری توصیه برای مخلوط گردو با دیگر موادغذایی
یکسری توصیه برای ادغام گردو با دیگر موادغذایی
سالادها
گردو بعنوان یک ماده غذایی پرطرفدار و خوشمزه در سالادها به کارگیری میگردد. مغز گردو کوچک گردیده یا این که آسیاب گردیده میتواند به سالادهای صیفیجات، سالاد میوه یا این که حتی سالادهای مرغ و گوشت اضافه گردد. این ادغام ها خلال ارتقاء بها غذایی، بافت و مزه خاصی به سالاد میدهند.
گردو در سالاد
گردو در سالاد
پنیر
چنانچه دانستن این مسئله که گردو را با چی بخوریم برایتان اساسی میباشد بایستی بدانید که مغز گردو و پنیر ترکیبی خوشمزه و مطلوب برای اشکال در میان وعده ها و پیش غذاها میباشد. میتوانید گردو را با پنیرهای گوناگون مانند پنیر محلی، پنیر گودا، یا این که حتی پنیر چدار و پنیر خامه ای مصرف نمائید. این ادغام ها را می قدرت با نان بدون نقص سبوسدار، کراکر، یا این که میوه ها نیز یار کرد.
گردو با پنیر
گردو با پنیر
شکلات
گردو و شکلات یک ادغام شیرین و لذیذ میباشد. میتوانید گردو را با شکلات های تلخ یا این که شیرین ادغام کرده و از آن در دسرها لذت ببرید. این ترکیبات معمولاً در تنظیم شکلات های دست ساخته، براونی ها و کیک ها استعمال میگردند.
غذاهای پخته
مغز گردو قادر است بعنوان ماده ای مغذی و ترد در غذاهای پخته مانند نان، کیک، مافین و کوکی ها مصرف شود. میتوانید گردو را به خمیر نان یا این که کیک اضافه فرمائید و مزه و بافت آن را بهبود دهید.
مغز گردو و اسپاگتی
افزودن گردو به سس های ماکارونی یک طرز خلاقانه برای ارتقاء پروتئین و چربی های سلامت دراین غذاها میباشد. گردو قادر است به سس های پستو، آلفردو، و حتی سس های گوجه خارجی اضافه خواهد شد و مزه و بها غذایی آنهارا ارتقاء دهد.
گردو با ماکارونی
گردو با ماکارونی
این ترکیبات آرم میدهد که مغز گردو بعنوان یک ماده غذایی انعطاف پذیر و اثرگذار، میتواند به راحتی با بخش اعظمی از مواد غذایی دیگر ادغام و استفاده شده و به سالم و مزه غذاهای شما بیافزاید.
خاصیت میل کردن گردو با عسل
میل کردن گردو با عسل ترکیبی مغذی و خوشمزه میباشد که فواید متعددی برای تن درستی داراست. گردو دربردارنده اسیدهای چرب امگا-۳، پروتئین ها و آنتی اکسیدان هاست که به پیشرفت در عملکرد مغز، تندرست قلب و تقویت سیستم ایمنی تن یاری می نماید. عسل نیز سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی میباشد که دارنده خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریاییست. مخلوط مغز گردو و عسل قادر است انرژی قسمت باشد و تحت عنوان یک دربین وعده تندرست، خلال ارتقا انرژی و افزایش عملکرد فیزیکی و فرضی، به تقویت سیستم ایمنی و بهبود تندرست کلی تن یاری دهد.ن