آیا چربی سوزی با گردو حقیقت دارد؟
آیا گردو چربی سوز میباشد؟
پیش از رسیدگی خرید گردو امسالی خاصیت گردو برای لاغری و اثر آن بر مراحل کاهش وزن، بهتر میباشد آغاز با معنا چربیسوزی آشنا گردید. هنگامی که تن از چربی ذخیرهگردیده تحت عنوان منبع سوخت استعمال مینماید، اصطلاحا میگویند در حالا چربیسوزی میباشد. این روند به گذر زمان فرصت منجر آب شدن چربیهای مازاد و کاهش وزن میگردد.
گردو تحت عنوان بخشی از رژیم غذایی قیمت گردو تازه سلامت می تواند به چربیسوزی و کاهش وزن یاری دهد.
کلاً، عامل ها مختلفی منجر چربیسوزی تن میشوند که عمل بدنی منظم، رعایت رژیم غذایی متعادل و مصرف مواد غذایی با خواص چربیسوزی مهم ترین مورد ها بهشمار می آیند. گردو یکیاز خوراکیهای موءثر میباشد که به جهت داشتن ویتامین، پروتئین، مواد معدنی و آنتیاکسیدان اثر مثبتی بر سوختوساز تن و چربیسوزی داراست. بدین ترتیب، در پاسخ عده ای که درباره خاصیت گردو برای لاغری و چربیسوزی آن پرسش می پرسند، میاقتدار اعلامکرد، گردو یکیاز خوراکیهای اثرگذار در چربیسوزی شناخته می شود.
بها غذایی گردو
برای فهم خوب خاصیت چربیسوزی گردو، فهمیدن بها غذایی آن ضروری میباشد. در ترکیبات گردو پروتئین، اسیدهای چرب امگا۳، آنتیاکسیدان، منیزیم، مس و گونه های ویتامینهایی که به فرایند کاهش وزن یاری مینمایند، وجود داراهستند. شاید شما هم بهاین زمینه میپندارید که گردو کالری نسبتا بالایی داراست، البته می بایست بدانید که مصرف متعادل آن خیر فقط مضر وجود ندارد، بلکه می تواند به سوختوساز خوب تن و ارتقا متابولیسم یاری دهد.
خاصیت گردو برای لاغری و چربیسوزی
اینفوگرافیک: گردو چه طور به چربیسوزی و کاهش وزن امداد مینماید؟
ترکیبات اختصاصی گردو نقش مهمی در چربیسوزی داراهستند.
بیشتر بدانید: خاصیت فندق چیست؟
در حالتیکه برای شما هم پرسش اتفاق افتاده، گردو چهگونه منجر کاهش وزن و چربیسوزی میگردد به موردها پایین اعتنا نمائید:
۱- تهیه و تنظیم متابولیسم تن
گردو دربردارنده ترکیباتی میباشد که نقش مهمی در بهبود سوختوساز تن و فرایند کاهش وزن دارا هستند. یکی این ترکیبات، پروتئین میباشد که به ارتقا متابولیسم و کاهش گرسنگی امداد مینماید. همینطور، فیبر مو جود در گردو سبب جذب کندتر مواد مفید و ارتقاء شم سیری می شود.
بعضی مطالعات نشانه می دهند، اشخاصی که به صورت متعادل در رژیم غذایی خویش از گردو استعمال مینمایند، کمتر به پرخوری میل دارا هستند کهاین قضیه به گذر زمان فرصت منجر کاهش وزن میگردد. از طرفی، گردو به در اختیار گرفتن سطح انسولین خون امداد مینماید و با تهیه قند خون سبب ساز پیشگیری از تجمع چربی در تن میگردد.
۲- کاهش چربی تن
چربی انباشتهگردیده در تن، بهویژه حیطه شکم یکیاز مشکلها بزرگی میباشد که اشخاص متعددی مشغول آن می باشند. متخصصان تغذیه معتقدند، کاهش چربی تن و فعال کردن چربیسوزی آن یک کدام از خاصیت گردو بهشمار می آید و این مراحل به گذر زمان فرصت سبب کاهش وزن می گردد. اسیدهای چرب امگا۳ مو جود در گردو، نقش مهمی در چربیسوزی و کاهش چربی احشایی دارا هستند. این چربیهای اثر گذار (امگا۳) سبب ساز بهبود پروفایل چربی خون میگردند و به چربیسوزی چربیهای مازاد ذخیرهگردیده در نواحی متفاوت تن، بهویژه شکم امداد مینمایند.
۳- در اختیار گرفتن اشتها
پژوهش ها نشانه دادهاند، مصرف گردو قادر است بر عملهای بخشی از مغز که با در دست گرفتن اشتها مرتبط میباشند، اثر مثبت بگذارد. ترکیبات مو جود در گردو مانند پلیفنولها و اسیدهای چرب به تهیه کار این نواحی یاری مینمایند و منجر کاهش گرایش به غذاهای پرکالری و ناسالم می گردند.
یکی از دیگر از خاصیت گردو برای لاغری، پرهیز از نوسان انرژی در تن میباشد. در واقع، چربیهای غیر اشباع جان دار در گردو مانند اسید چرب امگا۳، انرژی پایداری را برای تن مهیا مینمایند و بازدارنده از افت سریع قند خون میشوند. این فرایند امداد مینماید تا شخص در طی روز شم گرسنگی کمتری داشته باشد.
۴- رفع استرس اکسیداتیو
استرس اکسیداتیو در معنای ارتقاء رادیکالهای آزاد نسبت به آنتیاکسیدانها میباشد و سبب زخم به سلولها و بافتهای تن میگردد. رفع استرس اکسیداتیو یکیاز دیگر از خاصیت گردو بهشمار میاید که به پروسه کاهش وزن یاری مینماید.
گردو سرشار از آنتیاکسیدان میباشد و نقش موثری در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب تن دارااست. آنتیاکسیدانها منجر افزایش عملکرد سلولها و تقویت سیستم ایمنی تن می شوند. متخصصان معتقدند، التهاب تن و استرس اکسیداتیو از دست اندرکاران مفید در ارتقاء چربی و وزن تن بهشمار میایند. با مصرف متعادل گردو و اخذ آنتیاکسیدانها، احتمال چربیسوزی در تن و کاهش وزن ارتقاء می یابد.
بها غذایی گردو
برای فهم خوب خاصیت چربیسوزی گردو، فهمیدن بها غذایی آن ضروری میباشد. در ترکیبات گردو پروتئین، اسیدهای چرب امگا۳، آنتیاکسیدان، منیزیم، مس و گونه های ویتامینهایی که به فرایند کاهش وزن یاری مینمایند، وجود داراهستند. شاید شما هم بهاین زمینه میپندارید که گردو کالری نسبتا بالایی داراست، البته می بایست بدانید که مصرف متعادل آن خیر فقط مضر وجود ندارد، بلکه می تواند به سوختوساز خوب تن و ارتقا متابولیسم یاری دهد.
خاصیت گردو برای لاغری و چربیسوزی
اینفوگرافیک: گردو چه طور به چربیسوزی و کاهش وزن امداد مینماید؟
ترکیبات اختصاصی گردو نقش مهمی در چربیسوزی داراهستند.
بیشتر بدانید: خاصیت فندق چیست؟
در حالتیکه برای شما هم پرسش اتفاق افتاده، گردو چهگونه منجر کاهش وزن و چربیسوزی میگردد به موردها پایین اعتنا نمائید:
۱- تهیه و تنظیم متابولیسم تن
گردو دربردارنده ترکیباتی میباشد که نقش مهمی در بهبود سوختوساز تن و فرایند کاهش وزن دارا هستند. یکی این ترکیبات، پروتئین میباشد که به ارتقا متابولیسم و کاهش گرسنگی امداد مینماید. همینطور، فیبر مو جود در گردو سبب جذب کندتر مواد مفید و ارتقاء شم سیری می شود.
بعضی مطالعات نشانه می دهند، اشخاصی که به صورت متعادل در رژیم غذایی خویش از گردو استعمال مینمایند، کمتر به پرخوری میل دارا هستند کهاین قضیه به گذر زمان فرصت منجر کاهش وزن میگردد. از طرفی، گردو به در اختیار گرفتن سطح انسولین خون امداد مینماید و با تهیه قند خون سبب ساز پیشگیری از تجمع چربی در تن میگردد.
۲- کاهش چربی تن
چربی انباشتهگردیده در تن، بهویژه حیطه شکم یکیاز مشکلها بزرگی میباشد که اشخاص متعددی مشغول آن می باشند. متخصصان تغذیه معتقدند، کاهش چربی تن و فعال کردن چربیسوزی آن یک کدام از خاصیت گردو بهشمار می آید و این مراحل به گذر زمان فرصت سبب کاهش وزن می گردد. اسیدهای چرب امگا۳ مو جود در گردو، نقش مهمی در چربیسوزی و کاهش چربی احشایی دارا هستند. این چربیهای اثر گذار (امگا۳) سبب ساز بهبود پروفایل چربی خون میگردند و به چربیسوزی چربیهای مازاد ذخیرهگردیده در نواحی متفاوت تن، بهویژه شکم امداد مینمایند.
۳- در اختیار گرفتن اشتها
پژوهش ها نشانه دادهاند، مصرف گردو قادر است بر عملهای بخشی از مغز که با در دست گرفتن اشتها مرتبط میباشند، اثر مثبت بگذارد. ترکیبات مو جود در گردو مانند پلیفنولها و اسیدهای چرب به تهیه کار این نواحی یاری مینمایند و منجر کاهش گرایش به غذاهای پرکالری و ناسالم می گردند.
یکی از دیگر از خاصیت گردو برای لاغری، پرهیز از نوسان انرژی در تن میباشد. در واقع، چربیهای غیر اشباع جان دار در گردو مانند اسید چرب امگا۳، انرژی پایداری را برای تن مهیا مینمایند و بازدارنده از افت سریع قند خون میشوند. این فرایند امداد مینماید تا شخص در طی روز شم گرسنگی کمتری داشته باشد.
۴- رفع استرس اکسیداتیو
استرس اکسیداتیو در معنای ارتقاء رادیکالهای آزاد نسبت به آنتیاکسیدانها میباشد و سبب زخم به سلولها و بافتهای تن میگردد. رفع استرس اکسیداتیو یکیاز دیگر از خاصیت گردو بهشمار میاید که به پروسه کاهش وزن یاری مینماید.
گردو سرشار از آنتیاکسیدان میباشد و نقش موثری در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب تن دارااست. آنتیاکسیدانها منجر افزایش عملکرد سلولها و تقویت سیستم ایمنی تن می شوند. متخصصان معتقدند، التهاب تن و استرس اکسیداتیو از دست اندرکاران مفید در ارتقاء چربی و وزن تن بهشمار میایند. با مصرف متعادل گردو و اخذ آنتیاکسیدانها، احتمال چربیسوزی در تن و کاهش وزن ارتقاء می یابد.