جال برداشت گردو، کلید استحصال گردوهای کیفیت عالی و خوش‌مزه میباشد. فاکتورهای زیادی وجود دارا هستند که گزینش می‌نمایند گردوها چه وقتی فراهم برداشت می باشند. او‌لین نشان، قالب گردو میباشد. هنگامی قالب  خرید گردو امسالی بیرونی استارت به گشوده شدن کرد و پاره ای ترک برداشت، علامت این میباشد که گردو در درحال حاضر وصال میباشد. همینطور، رنگ قالب نیز تغییر‌و تحول می‌نماید و از سبز پر‌نور به یک سبز تیره یا این که قهوه‌ای مایل به زردرنگ تبدیل می گردد. ضمن این، مزه گردو نیز فاکتور مهمی میباشد. گردوهای رسیده مزه شیرین و مطبوعی دارا‌هستند. چنانچه گردوها را زودتر برداشت فرمائید، ممکن میباشد مزه تلخی داشته باشند. وضعیت آب و هوایی نیز در گزینش مجال برداشت گردو نقش مهمی اجرا می‌نماید. گردوها در آب و هوای کم آب و آفتابی عالی پرورش می‌نمایند و معمولاً در اواخر فصل تابستان یا این که اوایل فصل پاییز فراهم برداشت میباشند. خلال نشان‌های ظاهری و مزه، فناوری امروزی نیز قادر است یاری دهد. دستگاه‌های توسعه یافته‌ای وجود دارا‌هستند که میتوانند معیار رطوبت گردو را اندازه‌گیری نمایند. معیار رطوبت مطلوب نشانه‌دهنده استیناف گردو میباشد. در غایت، تجارب و علم کشاورزان نیز بسیار با ارزش میباشد. آن ها میتوانند با رسیدگی موقعیت درخت، برگ‌ها و میوه‌ها، شایسته ترین فرصت برداشت را گزینش نمایند. ادغام علم علمی و تجارب عملی، شایسته ترین روش برای انتخاب فرصت برداشت گردو استزمان برداشت گردو نقش مهم در چگونگی کالا آخری داراست. گردو زودهنگام برداشت خواهد شد، مزه دلخواه را ندارد و در صورتی دیر برداشت خواهد شد، چگونگی خویش را از دست می دهد. سر آن در وصال فیزیولوژیک گردو میباشد. این روند وقتی چهره می دهد که گردو به بلوغ بدون نقص رسیده و محتوای روغن و چگونگی آن به نقطع ی عطف خویش می رسد. این حادثه معمولاً در اواخر فصل پاییز صورت میدهد، ولی بسته به وضعیت اقلیمی حیطه، ممکن میباشد متعدد باشد. برای انتخاب فرصت مطلوب برداشت، بایستی به علامت‌هایی از گردو و درخت آن اعتنا کرد. او‌لین نشان، تغییر‌و تحول رنگ پوست گردو از سبز پر‌نور به قهوه‌ای پر‌نور میباشد. همینطور، پوست گردو بایستی سفت و طاقت فرسا باشد. در صورتی‌که گردو به راحتی از درخت بیفتد، آرم‌دهنده وصال آن میباشد. خلال این، بایستی به درخت نیز دقت کرد. وقتی که برگ‌های درخت آغاز به رنگ زرد شدن نمایند، نشان مجاورت شدن مجال برداشت میباشد. برداشت گردو بایستی با تمرکز صورت بپذیرد تا زخم نبیند. گردوها را بایستی با دست چید یا این که با حرکت دادن ملایم درخت، گردوها را عده کرد. بعداز برداشت، بایستی گردوها را در محلی کم آب و خنک مراقبت کرد تا از چگونگی آن‌ها مراقبت گردد.


ارتباط در بین فصل و چگونگی گردو
ارتباط میان فصل و چگونگی گردو بغرنج و دیدنی میباشد. گردوها در فصل پاییز می‌رسند، ولی مجال ظریف برداشت بر چگونگی آن ها اثر متعددی داراست. درصورتی که گردوها زودچیده شوند، ممکن میباشد نارس و تلخ باشند. از طرف دیگر، چیدن گردوها در حین دیرتر میتواند سبب ساز به افت چگونگی گردوها خواهد شد، چون آن ها در معرض خطر جراحت‌دیدگی به وسیله قارچ‌ها و کپک‌ها قرار دارا هستند. کلید حصول به شایسته ترین چگونگی، شعور تعادل دربین این دو میباشد. دست اندرکاران زیادی وجود داراست که می توانند مجال برداشت ایده‌آل را زیر اثر قرار دهند. از جمله، وضعیت آب و هوایی می تواند گوناگون باشد و نیاز به تعدیل فرصت برداشت داشته باشد. همینطور، بعضا از اشکال گردوها ممکن میباشد مجال وصال متفاوتی داشته باشند. خلال این، روند بعد از برداشت نیز مداقه داراست. گردوها بعداز چیدن می بایست با گاز فرآوری شوند تا اعتقادوباور نتایج خواهد شد که چگونگی آن‌ها نگهداری شود. فرآوری مشمول کم آب کردن، غیر وابسته کردن قالب، و بعضی وقت ها پر نمک کردن یا این که مزه‌دار کردن گردوها میباشد. این فرآیندها میتوانند تازگی گردوها را مراقبت کرده و قیمت غذایی آنان را ارتقاء دهند. در فیض، ادراک ارتباط در بین فصل و چگونگی گردو برای ایجاد گردوهای مرغوب و با کیفیت بالا بسیار حیاتی میباشد.

شایسته ترین مجال برداشت گردو
چرا فصل پاییز شایسته ترین فصل برای برداشت گردو میباشد؟
فصل پاییز، فصل رنگ‌های گرم و طبیعت سرسبز، شایسته ترین مجال برای برداشت گردو میباشد. گردو میوه‌ای پاییزی میباشد که درین فصل به بلوغ و تکامل می رسد. با آغاز پاییز، گردوها رنگ خویش را از سبز به قهوه‌ای تغییر و تحول میدهند و از درخت می افتند. این فرصت، علامت‌ای بدیهی برای کشاورزان میباشد که گردوها فراهم برداشت میباشند. هوای خنک پاییزی، نقش مهمی در بهبود چگونگی گردو دارااست. گردوها در هوای سرد، مزه شیرین‌تری پیدا می‌نمایند و مغز آن‌ها آبدارتر و خوشمزه‌خیس می گردد. همینطور، در فصل‌پاییز، گردوها کمتر مبتلا آفت و بیماری میشوند و احتمال آلودگی آن ها به کپک و قارچ نادر میباشد. خلال این، گردوها در فصل پاییز، پوست نازک و شفافی دارا هستند که غیر وابسته کردن آن‌ها‌را سهل وآسان‌خیس می‌نماید. این پوست نازک، سبب می‌گردد که گردوها در مراحل کم آب شدن، کمتر مبتلا سوراخ خوردگی شوند. از‌آنجا که گردو میوه‌ای حساس میباشد، می بایست فورا بعداز وصال برداشت گردد. در صورتی‌که گردوها بیش تر از اندازه روی درخت بمانند، چگونگی خویش را از دست میدهند و مزه آن‌ها تغییر‌و تحول می‌نماید. براین اساس، فصل پاییز، با ارائه وضعیت آب و هوایی ایده‌آل، مجال مطلوب برای برداشت گردو و لذت بردن از مزه بی‌نظیر آن میباشد.

ماشین‌آلات و ابزارهای امروزی برای برداشت گردو
فناوری، ماشین آلات و ابزار مدرنی ساخته‌اند که انقلاب‌های عظیمی در کشاورزی بسیار کرده‌اند. هم‌فعلا، کشاورزان از ماشین آلات ویژه برداشت گردو به کار گیری می‌نمایند که توانائی و سرعت آنها به صورت قابل توجهی ارتقاء یافته میباشد. این ماشین آلات با مباهات پیاده سازی‌شان، تعداد متعددی از امور را اعمال داده اند. آنان می توانند گردوها را از درخت جنبش دهند و گردآوری‌آوری نمایند و طاقت فرسا‌ترین پوست گردو را بشکنند. همینطور، این ماشین آلات از سیستم‌های مکانیزه به کارگیری می‌نمایند که گردوها را با تمرکز و سرعت از درختان فارغ از جراحت به هر دو میوه یا این که گیاه غیر وابسته می‌نمایند. به علاوه‌، این ماشین‌آلات خواننده آیتم‌های سفارشی‌سازی‌گردیده‌اس که به کشاورزان اذن می دهد پیکربندی را برای هریک از بخشها متفاوت گلخانه خویش تهیه و تنظیم نمایند.این خصوصیت‌ها اعتقاد نتیجه ها میگردد که گردوها به آرامی برداشت میشوند و نمی‌بینند که در گیر جراحت گردیده‌اند.

شایسته ترین مجال برداشت گردو
شیوه‌های گوناگون برداشت گردو
نحوه‌های مختلفی برای برداشت گردو وجود داراست که هریک مزایا و معایب خویش را دارا هستند. رایج‌ترین نحوه، برداشت دستی گردو میباشد که معمولا در باغ ها خرد و بوسیله نیروی انسانی جاری ساختن می گردد. این طریق اگرچه فرصت‌بر و هزینه‌بر میباشد، البته اعتنا بالایی دارااست و زخم کمتری به درخت و میوه وارد می‌نماید. در مقابل، در باغ ها گران قدر تجاری، از طریق‌های مکانیزه‌تری مانند حرکت‌دهنده‌های مکانیکی یا این که ویبراتورها به کارگیری می‌گردد. این دستگاه‌ها با جنبش دادن درختان، گردوها را روی زمین می‌ریزند. این نحوه سریع و کارآمد میباشد، ولی ممکن میباشد به درختان و شاخه‌ها زخم برساند و نیاز به سرمایه‌گذاری نخستین بالایی دارااست. طرز دیگر، به کارگیری از چوب‌زنی یا این که چوبک‌زنی میباشد که در آن، چوب‌های بلندی برای ضربه زدن به شاخه‌ها و ریختن گردوها به کارگیری میگردد. این طرز سنتی، ارزان و قابل انجام میباشد، البته ممکن میباشد به شاخه‌ها جراحت برساند و برای درختان بلند مطلوب نباشد. همینطور، بعضی باغداران از طریق ترکیبی استعمال می‌نمایند که در آن، آغاز گردوها را با ویبراتور یا این که چوبک می‌ریزند، بعد گردوهای ریخته گردیده روی زمین را به طور دستی برداشت می‌نمایند. این شیوه توجه و سرعت بالایی داراست، البته نیاز به پرسنل حرفه‌ای و سرمایه‌گذاری بیشتری داراست. در غایت، غرض از هر شیوه، حداکثر کردن چگونگی و کمیت گردوها و دستکم کردن زخم به درختان و هزینه‌های برداشت میباشد.

طرز‌های محافظت گردو بعد از برداشت
نحوه‌های مراقبت گردو بعداز برداشت، دربرگیرنده فرآیندهایی میباشد که چگونگی گردو را محافظت می‌نماید. اصلی میباشد که گردوها را فورا بعد از برداشت از درختان، فرآوری و ذخیره کرد. آغاز گردوها را می بایست از قالب بیرونی آن‌ها غیروابسته کرد. این فعالیت معمولاً با دستگاه‌های ویژه‌ای اجرا می‌گردد. بعد گردوها را بایستی در اوضاع مطلوب کم آب کرد. کم آب کردن گردوها فرآیندی دقیق میباشد که نیاز به رسیدگی ظریف داراست. حالت محیطی ایده‌آل برای این پروسه، دمای خنک و هوای کم آب میباشد. رطوبت زیاد میتواند منجر کپک‌زدگی گردوها گردد. بعداز کم آب شدن گردوها، می بایست آنها‌را در بسته‌های مطلوب مراقبت کرد. بسته‌بندی بایستی گردوها را از رطوبت و نوروفروغ خورشید مراقبت نماید. معمولاً از بسته‌های کاغذی یا این که پلاستیکی برای این فعالیت به کارگیری می گردد. همینطور، گردوها بایستی در دمای خنک مراقبت شوند. دمای ایده‌آل فی مابین ۳ تا ۵ مرتبه سانتیگراد میباشد. گردوها را می‌اقتدار در فریزر یا این که انبار منحصر مراقبت کرد. ضمن این، گردوها بایستی به صورت منظم استیناف شوند تا علائم خرابی مشاهده نشود. گردوها ممکن میباشد در گیر کپک‌زدگی، کهنگی یا این که آفت‌زدگی شوند. رسیدگی منظم اذن میدهد تا گردوها با کیفیت عالی مراقبت شوند و هر سیرتکامل گردوی فاسد گردیده، جداگانه گردد. با رعایت این طرز‌های محافظت، گردوها میتوانند برای ماه‌ها یا این که حتی سال‌ها جدید بمانند و مزه و بها غذایی خویش را مراقبت نمایند.