آیا گردو تری گلیسیرید را بالا میبرد؟
گردو، این مغز مغذی و خوشمزه، بهتیتر یک منبع غذایی استثنایی شناخته میشود که فواید بیشماری خرید گردو امسالی برای تن درستی و تناسباندام داراست. درپی، نظارت خواهیم کرد که آیا گردو چربی سوز میباشد یا این که نه؟
گردو، با سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی، می تواند به شما در وصال به اندامی ایدهآل یاری دهد. مصرف گردو به صورت منظم و در حدنصاب، به جهت ارتقاء سوختوساز تن، در دست گرفتن اشتها و کاهش التهاب، قادر است در فرآیند لاغری و تناسباندام مؤثر باشد. علاوهبر این، گردو با تأمین انرژی مایحتاج تن و نگهداری تندرست قلب و عروق، مجموعاَ به ارتقای تندستی شما امداد مینماید.
خواص چربی سوزی گردو
همان گونه که گفته شد، گردو با داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، آنتی اکسیدانها، منیزیم، مس، ویتامین آ و د، تحت عنوان یک مواد پرخاصیت تندرست جهت تندستی و تناسب اندام شناخته میگردد. شاید با شنیدن اسم گردو به کالری بالا و مضرات گردو برای چربی خون تصور کنید؛ ولی می بایست بدانید که مصرف ۱۲ تا ۱۴ نصفه گردو (حدود ۱۹۰ کالری)، خیر صرفا ضرری برای تندستی شما ندارد، بلکه گنجینهای از تن درستی و تناسب اندام را به شما کادو میدهد.
گردو چه فوایدی برای سالمی تن دارااست؟
این دانه آجیلی که جزلاینفک در شایسته ترین آجیل فروشی مشهد نیز به حساب میآید، بهتیتر یکی پرکاربردترین خوراکیهای اهل ایران، دارنده فواید متعددی برای تندستی میباشد که دربرگیرنده مفاد پایین میگردد:
گردو، دانهای برای کاهش التهاب
گردو بهواسطه محتوای بالای آنتیاکسیدانها، التهابات تن را کاهش می دهد و از بروز بیماریهای التهابی مانند آرتریت و بیماریهای قلبی خودداری مینماید.
گردو به کاهش خطر بیماری قلبی امداد مینماید
خاصیت گردو برای قلب
اسیدهای امگا ۳ جان دار در چربی گردو نو، کلسترول بد (LDL) را کاهش و کلسترول عالی (HDL) را ارتقاء خواهد اعطا کرد و از این شیوه، برای تندرست قلب و عروق مطلوب میباشد. علاوه براین گردو یکیاز ۸ آجیل دارای شهرت برای نادر خونی نیز محسوب میشود.
گردو قادر است دیابت را در دست گرفتن نماید
گردو به تهیه و تنظیم قند خون و انسولین یاری مینماید و سبب میشود تا در سنین بالا، دیابت نوع ۲ نگیرید.
گردو منجر خودداری از پیری می گردد
آنتیاکسیدانهای جانور در گردو با رادیکالهای آزاد پیکار کرده و از سلولها در قبال زخمهای ناشی از پیری حفظ مینمایند.
مصرف گردو از التهاب کبد خودداری مینماید
مصرف گردو برای چربی کبد بسیار سفارش می گردد؛ چون ادغام مطلوب اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدانها درین ماده خوراکی، قادر است در بهبود حالت چربی کبد موءثر باشد.
ترازو کالری گردو چقدر میباشد؟
هر ۱۰۰ گرم گردو دربرگیرنده ۶۴۵ کالری می گردد. با وجود کالری بالای گردو، مصرف آن قادر است به ارتقاء سوخت و ساز یا این که متابولیسم تن یاری دهد. پژوهش ها گوناگون نماد میدهند که انرژی جذب گردیده از آجیلها، برای مثال گردو، کمتر از معیار گزینه انتظار مبنی بر مواد پرخاصیت آن ها میباشد.
بیشتر بخوانید» طریق تهیه و تنظیم معجون مقوی با آجیل ۷ مغز
گردو چه گونه سبب ساز لاغری می شود؟
کاهش وزن با گردو
گردو، با وجود کالری نسبتاً بالا، بهتیتر یک خوراکی ایدهآل جهت کاهش وزن شناخته میگردد. گردو با مدد انرژی لازم تن، به کاهش وزن امداد مینماید. با مصرف گردو میتوانید بقیه کالریهای دریافتی از مواد غذایی دیگر را در زمان روز کاهش دهید؛ در پی به بعضا از خاصیت این ماده خوراکی اشاره خوا هیم کرد.
بهبود سالم معده و روده با مصرف مغز گردو
شاید تابههم اکنون بدین مورد پندار نکرده باشید که معده و روده چه نقش اصلی در سالمی کلی و مدیر وزن شما داراست. شکم، بیش تر از یک اندام جسمی، مرکزی برای تن درستی شما به شمار میرود. تجمع چربی در حیطه شکم که بهتیتر چاقی شکمی شناخته میگردد، خطر ابتلا به بیماریهای متفاوت مثلا چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و حتی بعضا گونه های سرطانها را ارتقاء میدهد.
در دست گرفتن کردن اشتها
گردو قادر است به در اختیار گرفتن گرسنگی یاری دهد و شمارا به برهه زمانیفرصت بیشتری سیر نگه میدارد که سبب کاهش گرایش به غذاهای دیگر میگردد. مصرف مداوم گردو، عمل بخشی از مغز به اسم اینسولا را ارتقا خواهد اعطا کرد که نقش مهمی در در دست گرفتن اشتها داراست؛ بدین ترتیب، مصرف گردو به کاهش وزن اشخاص یاری خواهد کرد.
بیشتر بخوانید» شناخت با آجیلهای مطلوب برای رژیم و لاغری
اثر امگا ۳ در چربی سوزی
گردو سرشار از چربیهای امگا ۳ میباشد که درصورتیکه به صورت منظم و در حدنصاب استفاده شود، قادر است اشتها را کم کند و در کم شدن وزن نیز اثرگذار باشد.
کاهش قند خون با مغز گردو
اشخاصی که به صورت منظم گردو را در رژیم غذایی خویش جایگزین مینمایند، به ندرت مبتلا کاهش عشق به مصرف شیرینیها، غذاهای پرکالری، وسعت زیاد و چربیهای بالا می گردند. این عادت، خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط را معدود خواهد کرد.
ویتامین های جان دار در مغز گردو
در کنار ۷ خواص اساسی گردو برای اشخاص، این دانه منبع بی نیاز از ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای تن میباشد؛ بعضی از اساسیترین ویتامینهای جانور در گردو دربرگیرنده مورد ها پایین میشوند:
مس: این ماده معدنی به تندرست قلب، نگهداری کوشش استخوان، روان و سیستم ایمنی امداد مینماید.
اسیدفولیک: اسیدفولیک که به اسم فولات یا این که ویتامین B9 نیز شناخته میشود، نقشهای بیولوژیکی مهمی داراست. کمبود اسیدفولیک در روزگار بارداری ممکن میباشد مشکلهای مادرزادی را نیز به وجود آورد.
فسفر: نسبتاًً، ۱ درصد از تن مارا فسفر تشکیل می دهد. این ماده، عمدتا در استخوانها ذخیره میشود و نقشهای زیادی در تن شما انجام مینماید.
ویتامین B6: این ویتامین سیستم ایمنی تن را تقویت کرده و سالم اعصاب و روان را بهبود میبخشد. کمبود ویتامین B6 قابلیت و امکان داراست به نادرخونی باعث خواهد شد.
منگنز: این ماده معدنی بیشتر در آجیل، غلات بی نقص، میوهها و سبزیها جانور میباشد.
ویتامین E: گردو در مقایسه با بقیه آجیلها، سطح ها بالایی از نوعی ویتامین E به اسم گاما توکوفرول دارا هستند.
تودهبندی
گردو، به جهت داشتن محتوای غذایی بی نیاز مانند امگا ۳، پروتئین، آنتی اکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی، تحت عنوان یک منبع غذایی اثرگذار جهت تندستی و تناسب اندام شناخته می گردد. مصرف مغز گردو به کاهش التهاب، در اختیار گرفتن دیابت، پرهیز از پیری، ارتقاء سوخت و ساز تن، بهبود تن درستی قلب و عروق، کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی یاری مینماید.
در هر شکل، می بایست اعتنا داشت که به طور متعادل و به اندازه استعمال شود تا بتوانیم از فواید آن فایدهمند شویم و از کالری بالای آن خودداری کنیم. گردو به جهت داشتن فیبر، اسیدهای چرب امگا-۳ و آنتی اکسیدانها میتواند به سوزاندن چربیهای مازاد تن و کاهش چربی کبد نیز یاری دهد.