بهترین زمان خرید گردو تازه و امسالی
شایسته ترین فصل برای برداشت گردوی جدید
شایسته ترین فصل خرید گردوی نو
شایسته ترین فصل خرید گردوی جدید
چرا فصلپاییز شایسته ترین فرصت خرید گردوی نو قیمت گردو تازه میباشد؟
پاییز به جهت برداشت نو گردو، شایسته ترین فرصت برای خرید گردوی جدید میباشد. درین مجال، گردوها از درختان چیده میشوند و مزه، بافت و تازگی خویش را محافظت مینمایند. گردوهای برداشت گردیده در فصلپاییز معمولاً دارنده مزه و روغن طبیعی بیشتری میباشند که خاصیت تن درستی آنهارا نیز ارتقاء میدهد. همان آبان ماه شایسته ترین فصل خرید گردوست.
نکات اساسی در خرید گردوی امساله تویسرکان
هنگام خرید گردوی جدید، تعدادی نکته قابل توجه وجود دارااست که می بایست در حیث بگیرید:
اعتنا به رنگ و صورت پوست گردو: گردوی جدید می بایست پوست سلامت و یکنواختی داشته باشد. در شرایطیکه پوست گردو رخنهخورده یا این که رنگپریده باشد، احتمالاً کهنه میباشد.
وزن گردو: گردوهای با کیفیت و نو وزن بیشتری دارا هستند و در اختیار شم سنگینی ساختوساز مینمایند. گردوهای کم آبگردیده یا این که کهنه مدلخیس می باشند.
بوی گردو: گردوهای نو بوی مطبوعی داراهستند، در حالی که گردوهای کهنه معمولاً بوی تلخ یا این که کپکمانند دارا هستند.
آزمایش مزه: در حالتیکه میتوانید یک گردو بشکنید و مغز آن را طعم نمائید، مغز گردوی جدید شیرین و ترد میباشد، در حالی که مغز گردوی کهنه ممکن میباشد مزه تلخی داشته باشد.
وضعیت حفظ گردوی جدید
برای نگهداری چگونگی گردوی جدید بعد از خرید، می بایست آن را در شرایط ایده آل حفظ نمائید:
محافظت در یخچال فریزر: گردوهای نو عالی میباشد در یخچال فریزر مراقبت شوند تا از اکسید شدن و تلخ شدن آن ها خودداری گردد.
حفظ در یخچال فریزر: درحالتی که قصد مراقبت گردو برای بازه وقتگیر دارید، شایسته ترین راه و روش، فریز کردن گردوها میباشد. با این نحوه، گردوها می توانند تا 1سال سوای تلف کردن چگونگی و مزه، قابل استعمال باشند.
بدور از نوروروشنایی بی واسطه و رطوبت: گردوها می بایست در محیطی کم آب و خنک و بدور از نور و روشنایی بدون واسطه خورشید محافظت شوند تا از خرابی آنان پرهیز خواهد شد.
جهت بازرسی مطالب مربوط به طرزهای محافظت گردو به لینک و پیوندهای پایین مراجعهکنید
نحوه محافظت گردو با پوست
روش حفظ گردو با پوست
راهنمای تصویری مراقبت گردو
راهنمای تصویری محافظت گردو
انگیزه سیاه شدن مغز گردو: دلایل، پیشگیری و راهکارهای رفع ایراد
انگیزه سیاه شدن مغز گردو: دلایل، پیشگیری و راهکارهای رفع ایراد
خاصیت تندستی گردوی نو
مصرف گردوی نو به جهت دارا بودن ترکیبات مغذی متفاوت، فواید سالمی اکثری داراست. برخی از مهم ترین خاصیت گردوی جدید عبارتند از:
کاهش خطر بیماریهای قلبی: گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد که به کاهش کلسترول بد (LDL) و ارتقاء کلسترول عالی (HDL) یاری مینماید.
افزایش عملکرد مغز: مصرف گردو به تقویت یاد و پیشرفت در عملکرد شناختی یاری مینماید و خطر ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر را کاهش میدهد.
مراقبت سالم پوست و مو سر: ویتامینها و آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو به مراقبت سالم پوست و مو سر امداد مینمایند.
تقویت استخوانها: گردو دربردارنده مقادیر متعددی از منگنز، فسفر و مس میباشد که به تقویت استخوانها و دوری از پوکی استخوان یاری مینمایند.
چرا می بایست گردوی نو را در فصل مطلوب خریداری کنیم؟
گردو مانند اکثری از مواد غذایی دیگر، بعد از برداشت آغاز به کاهش چگونگی مینماید. گردوهای کهنه یا این که گردوهایی که در موقعیت نامناسب محافظت گردیدهاند، ممکن میباشد مزه تلخی پیدا نمایند و یا این که خصوصیت های ظاهری خویش را از دست بدهند. خرید گردوی جدید در فصل برداشت سبب می شود که از کلیه خاصیت تندستی آن فایدهمند گردید.