x تبلیغات
گردو

رفع تلخی گردو در فسنجان با ۶ ترفند خانگی

  تلخی گردوی نو به جهت وجود ترکیبات طبیعی به اسم تانن‌ها و همینطور اکسیداسیون روغن‌های مو جود در گردو میباشد. قیمت گردو تازه ر این ترکیبات در پوست نازک روی مغز گردو وجود دارا هستند و با سپری شد فرصت و در جوار هوا و نور و روشنایی اکسید میشوند و مزه تلخی تولید می‌نمایند.

دلایل تلخی گردوی جدید:
وجود تانن‌ها:
تانن‌ها ترکیبات گیاهی طبیعی می‌باشند که در بخش اعظمی از گیاهان یافت میگردند و می توانند مزه تلخی تولید نمایند. در گردو، این تانن‌ها بیشتر در پوست نازک روی مغز گردو وجود دارا هستند.
اکسیداسیون روغن‌ها:
گردوها دربردارنده مقادیر متعددی روغن می باشند که طبیعتا در معرض اکسیداسیون قرار میگیرند. این اکسیداسیون در تاثیر نزدیک با هوا و نور و روشنایی فیس می دهد و میتواند مزه تلخی را به گردو بیفزاید.
پوست نازک گردو:
پوست نازک روی مغز گردو دربردارنده تانن‌ها و ترکیبات تلخ دیگری میباشد. جداگانه کردن این پوست می تواند به کاهش تلخی گردو یاری دهد.
فرصت برداشت و مراقبت:
گردوهایی که بیشتراز حد رسیده باشند یا این که در وضعیت نامناسب مراقبت شوند، ممکن میباشد تلخ‌خیس باشند.
نکاتی برای کاهش تلخی گردو:
غیروابسته کردن پوست نازک:
با غیروابسته کردن پوست نازک روی مغز گردو میتوانید تلخی آن را کاهش دهید.
حفظ در اوضاع مطلوب:
ها را در مکان کم آب، خنک و به دور از نوروفروغ محافظت فرمائید تا اکسیداسیون و تلخی آن‌ها به دست‌کم رسد.
استعمال از گردوی نو:
گردوی جدید و کیفیت عالی معمولاً تلخی کمتری دارااست.

‫تلخی گردو از چیست؟ ( دلایل تلخی گردو )‬‎
گردوها دربردارنده مقدار متعددی روغن ‌های غیراشباع می‌باشند که در معرض هوا و فروغ و روشنایی با گاز اکسید میگردند. این اکسیداسیون منجر تلخ شدن مغز گردو می گردد. مراقبت درست گردوها در جای ‌های خنک و بدون‌نور می تواند از این ایراد دوری نماید.
 

مشخصات گردو امسالی و تازه چیست

 گردو جدید و امسالی خصوصیت‌هایی داراست خرید گردو امسالی  که با رسیدگی آنان می‌اقتدار گردوی مرغوب را از گردوهای کهنه یا این که بی‌چگونگی تشخیص اعطا کرد. این خصوصیت‌ها دربرگیرنده رنگ پر‌نور و یکنواخت مغز گردو، رایحه و مزه مطبوع، معیار چربی مطلوب و نداشتن لکه‌ها یا این که تیرگی در مغز گردو می‌باشند.

خصوصیات گردو جدید و امسالی:
رنگ مغز گردو:
مغز گردوی نو و کیفیت عالی معمولاً رنگ پر‌نور و یکنواختی داراست، به رنگ کرم یا این که سپید متمایل میباشد و نباید تیرگی یا این که لکه‌های قهوه‌ای یا این که سیاه داشته باشد.
رایحه و مزه:
گردوی جدید بوی مطبوع و مزه گس و خوشمزه‌ای دارااست. در حالتی‌که گردو بوی کهنگی یا این که مزه تلخی داشت، آرم‌دهنده کهنگی یا این که چگونگی تحت آن میباشد.
واحد سنجش چربی:
گردوی جدید و کیفیت خوب معمولاً چرب میباشد. برای پژوهش واحد سنجش چربی، می توانید مغز گردو را میان انگشتان خویش له فرمائید. در‌صورتی‌که چربی آن به راحتی آزاد شد، آرم‌دهنده تازگی و چگونگی بالای آن میباشد.
ظواهر مغز گردو:
مغز گردوی نو می بایست تندرست و فارغ از شکستگی باشد و نباید هیچ‌سیرتکامل لکه، تیرگی، یا این که کپک‌زدگی داشته باشد.
پوست گردو:
پوست گردوی جدید و کیفیت عالی می بایست نازک و تندرست باشد و به راحتی از مغز مستقل خواهد شد.
اندازه و یکدستی:
گردوهای کیفیت عالی معمولاً یک پارچه می‌باشند و بعد ها و اندازه‌های مشابهی دارا‌هستند.
نکاتی برای تشخیص گردوی جدید:
خرید از منبع دارای اعتبار:
برای یقین از چگونگی گردو، خوب میباشد از مغازه‌ها یا این که منابع دارای اعتبار خرید نمایید.
پژوهش ظاهری:
پیش از خرید، گردوها را از دید ظاهری پژوهش نمایید و از تندرست بودن پوست و مغز گردو اعتقاد و باور نتیجه ها نمائید.
عطر کردن و طعم کردن:
چندین عدد گردو را رایحه فرمائید و بچشید تا از رایحه و مزه مطبوع آنها مطمئن گردید.
آزمایش چربی:
یه خرده از مغز گردو را له نمائید تا معیار چربی آن را تحقیق فرمائید
 

آیا گردو تری گلیسیرید را بالا میبرد؟

  گردو، این مغز مغذی و خوشمزه، به‌تیتر یک منبع غذایی استثنایی شناخته میشود که فواید بی‌شماری خرید گردو امسالی  برای تن درستی و تناسب‌اندام داراست. درپی، نظارت خوا‌هیم کرد که آیا گردو چربی سوز میباشد یا این که نه؟


گردو، با سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، می تواند به شما در وصال به اندامی ایده‌آل یاری دهد. مصرف گردو به صورت منظم و در حدنصاب، به جهت ارتقاء سوخت‌وساز تن، در دست گرفتن اشتها و کاهش التهاب، قادر است در فرآیند لاغری و تناسب‌اندام مؤثر باشد. علاوه‌بر این، گردو با تأمین انرژی مایحتاج تن و نگهداری تندرست قلب و عروق، مجموعاَ به ارتقای تندستی شما امداد می‌نماید.

خواص چربی سوزی گردو
همان گونه که گفته شد، گردو با داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، آنتی اکسیدان‌ها، منیزیم، مس، ویتامین آ و د، تحت عنوان یک مواد پرخاصیت تندرست جهت تندستی و تناسب اندام شناخته می‌گردد. شاید با شنیدن اسم گردو به کالری بالا و مضرات گردو برای چربی خون تصور کنید؛ ولی می بایست بدانید که مصرف ۱۲ تا ۱۴ نصفه گردو (حدود ۱۹۰ کالری)، خیر صرفا ضرری برای تندستی شما ندارد، بلکه گنجینه‌ای از تن درستی و تناسب اندام را به شما کادو میدهد.

گردو چه فوایدی برای سالمی تن دارااست؟
این دانه آجیلی که جزلاینفک در شایسته ترین آجیل فروشی مشهد نیز به حساب می‌آید، به‌تیتر یکی پرکاربردترین خوراکی‌های اهل ایران، دارنده فواید متعددی برای تندستی میباشد که دربرگیرنده مفاد پایین می‌گردد:

گردو، دانه‌ای برای کاهش التهاب

گردو به‌واسطه محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، التهابات تن را کاهش می دهد و از بروز بیماری‌های التهابی مانند آرتریت و بیماری‌های قلبی خودداری می‌نماید.

گردو به کاهش خطر بیماری قلبی امداد می‌نماید

خاصیت گردو برای قلب
اسیدهای امگا ۳ جان دار در چربی گردو نو، کلسترول بد (LDL) را کاهش و کلسترول عالی (HDL) را ارتقاء خواهد اعطا کرد و از این شیوه، برای تندرست قلب و عروق مطلوب میباشد. علاوه براین گردو یکی‌از ۸ آجیل دارای شهرت برای نادر خونی نیز محسوب می‌شود.

گردو قادر است دیابت را در دست گرفتن نماید

گردو به تهیه و تنظیم قند خون و انسولین یاری می‌نماید و سبب میشود تا در سنین بالا، دیابت نوع ۲ نگیرید.

گردو منجر خودداری از پیری می گردد

آنتی‌اکسیدان‌های جانور در گردو با رادیکال‌های آزاد پیکار کرده و از سلول‌ها در قبال زخم‌های ناشی از پیری حفظ می‌نمایند.

مصرف گردو از التهاب کبد خودداری می‌نماید

مصرف گردو برای چربی کبد بسیار سفارش می گردد؛ چون ادغام مطلوب اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان‌ها درین ماده خوراکی، قادر است در بهبود حالت چربی کبد موءثر باشد.

ترازو کالری گردو چقدر میباشد؟
هر ۱۰۰ گرم گردو دربرگیرنده ۶۴۵ کالری می گردد. با وجود کالری بالای گردو، مصرف آن قادر است به ارتقاء سوخت و ساز یا این که متابولیسم تن یاری دهد. پژوهش ها گوناگون نماد میدهند که انرژی جذب گردیده از آجیل‌ها، برای مثال گردو، کمتر از معیار گزینه انتظار مبنی بر مواد پرخاصیت آن ها میباشد.

بیشتر بخوانید» طریق تهیه و تنظیم معجون مقوی با آجیل ۷ مغز

گردو چه گونه سبب ساز لاغری می شود؟
کاهش وزن با گردو
گردو، با وجود کالری نسبتاً بالا، به‌تیتر یک خوراکی ایده‌آل جهت کاهش وزن شناخته می‌گردد. گردو با مدد انرژی لازم تن، به کاهش وزن امداد می‌نماید. با مصرف گردو میتوانید بقیه کالری‌های دریافتی از مواد غذایی دیگر را در زمان روز کاهش دهید؛ در پی به بعضا از خاصیت این ماده خوراکی اشاره خوا هیم کرد.

بهبود سالم معده و روده با مصرف مغز گردو
شاید تابه‌هم اکنون بدین مورد پندار نکرده باشید که معده و روده چه نقش اصلی در سالمی کلی و مدیر وزن شما داراست. شکم، بیش تر از یک اندام جسمی، مرکزی برای تن درستی شما به شمار می‌رود. تجمع چربی در حیطه شکم که به‌تیتر چاقی شکمی شناخته میگردد، خطر ابتلا به بیماری‌های متفاوت مثلا چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و حتی بعضا گونه های سرطان‌ها را ارتقاء میدهد.

در دست گرفتن کردن اشتها
گردو قادر است به در اختیار گرفتن گرسنگی یاری دهد و شما‌را به برهه زمانی‌فرصت بیشتری سیر نگه میدارد که سبب کاهش گرایش به غذاهای دیگر میگردد. مصرف مداوم گردو، عمل بخشی از مغز به اسم اینسولا را ارتقا خواهد اعطا کرد که نقش مهمی در در دست گرفتن اشتها داراست؛ بدین ترتیب، مصرف گردو به کاهش وزن اشخاص یاری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید» شناخت با آجیل‌های مطلوب برای رژیم و لاغری

اثر امگا ۳ در چربی سوزی
گردو سرشار از چربی‌های امگا ۳ میباشد که در‌صورتی‌که به صورت منظم و در حدنصاب استفاده شود، قادر است اشتها را کم کند و در کم شدن وزن نیز اثرگذار باشد.

کاهش قند خون با مغز گردو
اشخاصی که به صورت منظم گردو را در رژیم غذایی خویش جایگزین می‌نمایند، به ندرت مبتلا کاهش عشق به مصرف شیرینی‌ها، غذاهای پرکالری، وسعت زیاد و چربی‌های بالا می گردند. این عادت، خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط را معدود خواهد کرد.

ویتامین های جان دار در مغز گردو
در کنار ۷ خواص اساسی گردو برای اشخاص، این دانه منبع بی نیاز از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای تن میباشد؛ بعضی از اساسی‌ترین ویتامین‌های جانور در گردو دربرگیرنده مورد ها پایین میشوند:

مس: این ماده معدنی به تندرست قلب، نگهداری کوشش استخوان، روان و سیستم ایمنی امداد می‌نماید.
اسیدفولیک: اسیدفولیک که به اسم فولات یا این که ویتامین B9 نیز شناخته میشود، نقش‌های بیولوژیکی مهمی داراست. کمبود اسیدفولیک در روزگار بارداری ممکن میباشد مشکلهای مادرزادی را نیز به وجود آورد.
فسفر: نسبتاًً، ۱ درصد از تن ما‌را فسفر تشکیل می دهد. این ماده، عمدتا در استخوان‌ها ذخیره میشود و نقش‌های زیادی در تن شما انجام می‌نماید.
ویتامین B6: این ویتامین سیستم ایمنی تن را تقویت کرده و سالم اعصاب و روان را بهبود میبخشد. کمبود ویتامین B6 قابلیت و امکان داراست به نادر‌خونی باعث خواهد شد.
منگنز: این ماده معدنی بیشتر در آجیل، غلات بی نقص، میوه‌ها و سبزی‌ها جانور میباشد.
ویتامین E: گردو در مقایسه با بقیه آجیل‌ها، سطح ها بالایی از نوعی ویتامین E به اسم گاما توکوفرول دارا هستند.
توده‌بندی
گردو، به جهت داشتن محتوای غذایی بی نیاز مانند امگا ۳، پروتئین، آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، تحت عنوان یک منبع غذایی اثرگذار جهت تندستی و تناسب اندام شناخته می گردد. مصرف مغز گردو به کاهش التهاب، در اختیار گرفتن دیابت، پرهیز از پیری، ارتقاء سوخت و ساز تن، بهبود تن درستی قلب و عروق، کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی یاری می‌نماید.

در هر شکل، می بایست اعتنا داشت که به طور متعادل و به اندازه استعمال شود تا بتوانیم از فواید آن فایده‌مند شویم و از کالری بالای آن خودداری کنیم. گردو به جهت داشتن فیبر، اسیدهای چرب امگا-۳ و آنتی اکسیدان‌ها میتواند به سوزاندن چربی‌های مازاد تن و کاهش چربی کبد نیز یاری دهد.
 

تفاوت گردو امسالی و تازه و گردو کهنه

  گردو امسالی و نو با گردوی کهنه از حیث ظاهری، مزه، رایحه و بافت تفاوت دارا‌هستند. خرید گردو امسالی گردوی جدید معمولاً دارنده مغز پر‌نور و یکنواخت با رنگ کرم یا این که سپید میباشد، در حالی که گردوی کهنه ممکن میباشد تیره‌خیس و لکه‌دار باشد. همینطور، گردوی جدید بوی ملایم و مطبوعی داراست، در حالی که گردوی کهنه ممکن میباشد بوی نا یا این که کهنگی بدهد. از حیث بافت، گردوی جدید معمولاً پاره ای قابل انعطاف و چرب میباشد، در حالی که گردوی کهنه کم آب‌خیس و محکم‌خیس میباشد.

تفاوت‌های کلیدی فی مابین گردوی نو و کهنه:
ظواهر:
گردوی جدید: مغز پر‌نور، یکنواخت، کرم یا این که سپید.
گردوی کهنه: مغز تیره‌خیس، لکه‌دار (قهوه‌ای یا این که سیاه).
عطر:
گردوی جدید: بوی ملایم و مطبوع.
گردوی کهنه: بوی نا، کهنگی یا این که ترشیدگی.
مزه:
گردوی جدید: مزه گس و خوشایند.
گردوی کهنه: مزه ماندگی، تلخی یا این که تندی.
بافت:
گردوی نو: مقداری قابل انعطاف و چرب.
گردوی کهنه: کم آب و محکم.
آزمایش چربی:
گردوی نو: چرب و قابل انعطاف.
گردوی کهنه: کم آب و فاقد چربی.
آزمایش مالامال بودن مغز:
گردوی نو: مغز مالامال و بی نقص.
گردوی کهنه: ممکن میباشد مغز خالی یا این که نادر باشد.
آزمایش پوست:
گردوی نو: پوست سلامت و سوای رخنه‌.
گردوی کهنه: ممکن میباشد پوست سوراخ خورده یا این که مجروح باشد.
صدا:
گردوی نو: صدای چسبندگی و سفتی.
گردوی کهنه: صدای خالی و لرزان.
به چه شکل گردوی نو را تشخیص دهیم؟
1. ظواهر:
به رنگ و یکنواختی مغز گردو دقت فرمایید. گردوی جدید می بایست رنگ پر‌نور و یکنواختی داشته باشد.
2. عطر:
گردو را عطر فرمائید. گردوی نو بوی مطبوع و طبیعی دارااست.
3. مزه:
یکی گردو را بشکنید و طعم فرمائید. گردوی جدید می بایست مزه گس و خوشایندی داشته باشد.
4. چربی:
گردو را دربین دو انگشت خویش فشار دهید. گردوی نو می بایست پاره ای چرب باشد.
5. صدا:
گردو را حرکت دهید و به صدای آن گوش دهید. گردوی جدید بایستی صدای چسبندگی و سفتی داشته باشد.
6. پوست:
پوست گردو را رسیدگی نمایید. گردوی جدید می بایست تندرست و فارغ از رخنه‌ باشد.
7. وزن:
گردوی نو نسبت به گردوی کهنه وزن بیشتری دارااست.
8. آزمایش شکسته شدن:
دو گردو را روی هم قرار داده و فشار دهید. گردوی نو به راحتی شکسته نمی‌شود.
چه گونه گردوی کهنه را تشخیص دهیم؟
ظواهر: گردوی کهنه معمولاً تیره‌خیس و لکه‌دار میباشد.
رایحه: ی کهنه ممکن میباشد بوی نا، کهنگی یا این که ترشیدگی بدهد.
مزه: مزه گردوی کهنه معمولاً تلخ و تند میباشد.
چربی: گردوی کهنه کم آب و فاقد چربی میباشد.
پوست: پوست گردوی کهنه ممکن میباشد شکاف خورده یا این که مصدوم باشد.
صدا: گردوی کهنه ممکن میباشد صدای خالی و لرزان داشته باشد.
ارزش: گردوی کهنه معمولاً ارزان‌خیس از گردوی نو میباشد.
 

گردو پوست کاغذی چیست و چطور می‌توان آن را تشخیص داد

  

گردوی فرنگی خوب میباشد یا این که اهل ایران خرید گردو امسالی ؟
گردوهای جانور در بازار در دو مجموعه گردوهای فرنگی و گردوهای اهل ایران قرار دارا هستند، همین مورد منجر گردیده تا اشخاص در حین خرید نتوانند تصمیم صحت بگیرند و با دقت به نیازشان گردوی متبوع خویش را تهیه و تنظیم نمایند. لازمه دریافت یک تصمیم صحیح برای خرید گردو، آشنایی گونه های و اقسام گوناگون گردوهای اهل ایران و فرنگی مو جود در بازار میباشد. درین مقاله قصد داریم تا دو سیرتکامل گردو اهل ایران و فرنگی را تحقیق کنیم تا با اعتنا به تفاوت‌ها و خصوصیت‌هایی که دارا هستند بتوانید شایسته ترین گردو را تعیین نمایید.


خصوصیت‌های گردوهای اهل ایران
کشاورزان در نقاط مختلفی از مرزو بوم گردو اهل ایران را رشد میدهند، هرکدام از این گردوها با دقت به وضعیت آب و هوایی و اقلیمی که در آن کاشته گردیده‌اند دارنده مزه و خصوصیت‌های متفاوتی می باشند. در مملکت ما اشکال مختلفی از گردو کشت می‌گردد که به دنبال با مهمترین و پرطرفدارترین گردوهای اهل ایران آشنا خواهید شد:

گردو پوست کاغذی
این نوع گردو که ۷۰ درصد چربی داراست دارنده مغز زرد و یکدستی میباشد و همان طور که از نامش پیداست به راحتی با دست شکسته می گردد.

گردو دماوند
یکی‌از شایسته ترین و اصیل‌ترین گردوهای اهل ایران، گردوهایی میباشد که در شهر دماوند کاشته میشوند. آب و هوا عالی دماوند سبب ساز گردیده تا بستری مناسب برای پرورش گردو ساخت گردد. گردوهای دماوند معمولا بیضی صورت می‌باشند و مغز آنها قهوه‌ای پر‌نور متمایل به زرد رنگ میباشد.

گردو تویسرکان
یک کدام از دیگر از شایسته ترین گردوهای اهل ایران، گردو تویسرکان میباشد که با رویش بالایی که دارااست قادر است وسعت متعددی از آن را در هر هکتار برداشت کرد. این گردو از نگاه مزه، طعم، صورت ظاهری، رنگ و اندازه چگونگی خیر و خوبی دارااست و چربی بالا و مغز سپید آن سبب گردیده تا در پخت گونه های دسر و شیرینی از آن به کار گیری نمایند.

خصوصیت‌های گردوهای فرنگی

گردوهای فرنگی نژادهای مختلفی دارا هستند و خصوصیت هر کدام از آنها با یکدیگر گوناگون میباشد.

گردو آمریکایی پکان

یکی مرغوب‌ترین و شایسته ترین گردوهای فرنگی، پکان میباشد که اسید اولئیک بالایی داراست و همین دلیل سبب ساز گردیده تا به یکی لذیذترین و خوشمزه‌ترین گردوها تبدیل گردد. چین و چروک روی سطح این نوع گردو بسیار کمتر از دیگر گردوها میباشد و با این خصوصیت به راحتی می توانید آن را تشخیص دهید.

گردو خوشه‌ای فرانسوی

در شرایطی که دنبال گردوهایی مالامال، درشت و تندرست میباشید؛ می بایست گردو خوشه‌ای فرانسوی را آزمون نمایید. این گردوها بیضی صورت می‌باشند و روی هر خوشه ۵ تا ۱۰ گردو وجود داراست.

گردو چینی

یکی‌از گردوهایی که درصد بالایی از واردات را در مرزوبوم ما به خویش تخصیص داده گردوی چینی میباشد. گردوی چینی ظواهر بسیار قشنگ و فریبنده‌ای دارااست و در مقایسه با گردوی اهل ایران، بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی میباشد.

گردو آرژانتینی

گردو آرژانتینی صورت گردی دارااست و نسبت به گردوهای دیگر پوست کاغذی آن ضخامت میباشد. مغز زرد رنگ و یک دست این گردو سبب گردیده تا از آن در خشکبار و تنظیم و پخت اشکال دسر و شیرینی به کار گیری نمایند.

گردو شیلی

این گردوی پوست کاغذی به دو صورت بیضی و گرد به بازار عرضه شد‌ه‌است. گردو شیلی مغز سپید و پری دارااست و دارنده ۳۰ درصد چربی داراست که در مقایسه با بقیه گردوها چربی نسبتا مقداری داراست.

تفاوت گردوی اهل ایران و فرنگی
برای اینکه اثبات کنیم کدامیک از گردوها(اهل ایران و فرنگی) عالی میباشد بایستی به تفاوت گردوهای اهل ایران و فرنگی اشاره نمود.


محصول پوست گردو
مجموعاَ گردوها از نگاه مال پوستی که دارا هستند به دو تیم پوست کاغذی و پوست سوزنی تقسیم میشوند. گردوهای پوست کاغذی بسیار شل شکسته میشوند و پوست ظرافت دارا‌هستند در حالی که گردوهای سوزنی پوست بسیار مشقت بار و ضخیمی دارا هستند و شکستن و غیروابسته کردن مغز آن ها عمل راحتی وجود ندارد.
گردوهای فرنگی پوست کاغذی بسیار نازک می‌باشند و به راحتی با دست شکسته میگردند البته گردوهای پوست کاغذی اهل ایران نسبت به نوع فرنگی پوست مشقت بار‌تری دارا هستند.

رنگ گردو
گردوهای فرنگی رنگ بسیار پر‌نور‌تری نسبت به گردوهای اهل ایران دارا هستند. رنگ گردوهای فرنگی رنگ زرد بوده و گردوهای اهل ایران بیشتر به رنگ قهوه‌ای پر‌نور می‌باشند. گردوهای اهل ایران پر‌نور‌ را برای میل کردن و در خشکبار به کارگیری می‌نمایند و از گردوهای تیره‌ برای پخت غذاهای متفاوت به کارگیری می‌نمایند.

سایز و اندازه گردو
در مرزوبوم ما معمولا در هر هکتاری حدود ۱ تا ۲ بدن گردو با پوست ایجاد می شود در حالی که‌این داده های عددی در کشورهای فرنگی در هر هکتار میان ۷ تا ۱۰ بدن میباشد. گردوهای فرنگی همگی دارنده سایز و اندازه یکسانی میباشند ولی گردوهای اهل ایران چنین نیستند و سایزهای متفاوتی دارا‌هستند. کشورهای فرنگی برای کاشت گردو از دستگاه‌های به‌روز و امروزی استعمال می‌نمایند تا خلال کاشت گردوهایی با اندازه شبیه از رویش گردوهای پوک هم پرهیز نمایند. در کشور‌ایران هم دستگاه‌هایی وجود دارا هستند که میتوانند سایز گردوها را یکسان نمایند ولی هنوز دستگاهی برای جداسازی گردوهای پوک وارد مرزوبوم نشده میباشد.

معیار چربی گردو
تفاوت اساسی گردوی اهل ایران و فرنگی بعداز صورت ظاهری آنان در مزه و طعم گردو میباشد. گردوهای اهل ایران مزه و طعم بی‌نظیری دارا‌هستند در حالی که گردوهای فرنگی چنین نیستند، هرچه گردو طعم بهتری داشته باشد حتما چربی آن هم فراتر خواهد بود.

ارزش خرید گردو
با وجود اینکه گردوهای اهل ایران به شیوه سنتی به فعالیت می آیند البته نسبت به گردوهای فرنگی بها بسیار بالاتری دارا‌هستند و همین مورد سبب گردیده تا بیشتر اشخاص به سمت خرید گردوی فرنگی روی بیاورند. مغز گردوهای اهل ایران معمولا رنگ زرد یا این که قهوه‌ای تیره می‌باشند که هرچه رنگ پر‌نور‌تری داشته باشند چربی آنان فراتر خواهد بود و مزه بهتری دارا‌هستند.
 

روش نگهداری مغز گردو به مدت طولانی

  

برای حفظ از گردوی تازه و امسالی پس از خرید، مهم می‌باشد که آن ها را در جای خشک و خنک و دور از نور و خرید گردو امسالی  روشنایی مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری نمائید. بهترین طرز حفظ وقت گیر مجال، به کارگیری از فریزر یا فریزر می باشد. در یخچال، گردوها را در پیاله دربسته و در یخچال فریزر در ظروف یا کیسه‌های به طور کامل بسته محافظت فرمایید.
نحوه‌های مراقبت گردو نو و امسالی:
نگهداری در جای خشک و خنک:
گردوهای با پوست را می‌توانید در یک کیسه یا ظرف دربسته در انباری، بوفه یا هر نقطه خشک و خنک دیگری که نور مستقیم خورشید به آن نمی‌تابد، حفظ فرمایید.
حفظ در سردخانه:
گردوهای با پوست را می‌توانید در یخچال فریزر قیمت گردو تازه  در کاسه دربسته و به دور از مواد غذایی بودار نگهداری کنید. مغز گردو را نیز میتوانید در یخچال فریزر تا 3 ماه و در فریزر تا 1سال نگهداری کنید.
مراقبت در فریزر:
برای نگهداری زمان بر دوران، گردوها را در یخچال فریزر و در ظرف یا کیسه کاملا بسته مراقبت کنید.
خشک کردن گردو:
در حالتی که گردوهای تازه دارای پوست سبز میباشند، باید قبل از مراقبت، آنها‌را خشک فرمایید. برای این عمل، گردوها را به بازه زمانی چند روز در معرض آفتاب قرار دهید.
مراقبت مغز گردو در آب نمک:
برای محافظت وقت گیر‌تر مغز گردو و حفظ تازگی و طعم آن، می‌توانید آن ها را در آب نمک قرار دهید. برای این فعالیت، گردوها را پوست بگیرید و در آب نمک قرار دهید. به ازای هر کیلو مغز گردو، 2 تا 3 قاشق چای‌خوری نمک به آب اضافه نمایید.
هجران از جذب بو:
گردوها بوها را جذب می‌کنند، بنابراین آنان‌را از مواد غذایی بودار به دور نگه دارید. در‌صورتی‌که در سردخانه حفظ می‌کنید، در پیاله دربسته بگذارید.
جلوگیری از فساد:
به طور تر و تمیز گردوها را رسیدگی کنید و گردوهای فاسد شده را غیر وابسته کنید، زیرا وجود یک گردوی فاسد می‌تواند سبب ساز فساد بقیه گردوها شود.
نکات مهم:
از نگهداری گردو در کنار مواد غذایی بودار خودداری کنید.
از خار کردن گردوها قبل از نگهداری خودداری کنید، زیرا گردوهای خرد شده زودتر فاسد میگردند.
گردوها را در معرض فروغ و روشنایی بدون واسطه خورشید و رطوبت بالا قرار ندهید.
گردو را در دمای مناسب مراقبت کنید. دمای 10 تا 15 رتبه سانتی‌گراد برای مراقبت گردو مناسب هست.
در شرایطی که گردو را در انبار محافظت میکنید، آن را با فاصله از زمین و دیوار قرار دهید.
با رعایت این نکات می توانید گردوهای جدید و با کیفیت را برای مقطع وقت گیر نگهداری نمائید
 

کاربردهای گردو در آشپزی : دستورهایی که شما را شگفت‌زده می‌کند!

 گردو یکی از مغذی‌ترین و پرکاربردترین آجیل‌ها در آشپزی است که به قیمت گردو تازه  نحوه‌های مختلفی می‌اقتدار از آن به کار گرفتبرای مثال، می‌اقتدار گردو را به صورت خام، عطر داده یا آسیاب شده به غذاها و شیرینی‌ها اضافه کرد. همچنین، گردو در تنظیم اشکال سس‌ها، سالادها، خورشت‌ها و حتی به عنوان روکش برای بعضی از غذاها کاربرد داراست.
طریق‌های به کار گیری از گردو در آشپزی:
اضافه کردن به غذاهای اساسی:
گردو را می‌توان به صورت خرد شده یا آسیاب شده به گونه های خورشت‌ها مانند فسنجان، خورش اسفناج و کله‌جوش اضافه کرد. همچنین، گردو را می‌توان به همدم گوشت چرخ کرده در غذاهایی مانند ماکارونی و انواع کتلت بهره مند شد.
استفاده در دسرها و شیرینی‌ها:
گردو را می‌اقتدار به انواع کیک‌ها، کلوچه‌ها، حلواها و دسرهایی مانند معجون، باسلوق و بستنی اضافه کرد.
تهیه و تنظیم سس و چاشنی:
گردو به همراه مواد دیگر مانند رب انار و ادویه جات، سس‌های خوشمزه‌ای برای سرو همدم با مرغ، ماهی یا گوشت قرمز ساخت می‌کند.
اضافه کردن به سالاد:
گردو خرد شده یا آسیاب شده به سالادهای مختلف طعم و بافتی لذیذ می‌دهد.
تنظیم در بین‌وعده:
گردو را می‌اقتدار به صورت نپخته یا بو داده به عنوان یک در میان‌وعده مقوی و تندرست مصرف کرد. همچنین، گردو را می‌قدرت با میوه‌های خشک ترکیب کرده و یک فی مابین‌وعده خوشمزه و انرژی‌زا تهیه کرد.
بو دادن گردو:
عطر دادن گردو در فر یا ماهیتابه، طعم آن را دلپذیرتر می‌کند. برای این عمل، گردوها را می‌قدرت به فرصت یک سری دقیقه در فر یا ماهیتابه تفت بخشید تا برشته و معطر شوند.
استفاده از روغن گردو:
روغن گردو نیز در آشپزی کاربرد دارد و می‌قدرت از آن برای تنظیم گونه های غذاها و سالادها استفاده نمود.
نکات مهم:
گردو را در جای خشک و خنک حفظ فرمایید تا از فاسد شدن آن دوری گردد.
برای بو دادن گردو، از حرارت ملایم استعمال فرمائید تا گردوها نسوزند.
گردو را می‌اقتدار به صورت نپخته، رایحه داده یا آسیاب شده در غذاها استفاده کرد و از طعم و خواص آن استفاده کرد.

نگهداری مغز گردو در آب نمک

  گردو جدید و امسالی به جهت مزه و رایحه عالی و همینطور خاصیت  خرید گردو امسالی مغذی بالا، کاربردهای متنوعی دارااست. به عنوان مثال می‌اقتدار به مصرف تحت عنوان بین وعده، استعمال در سالاد، غذاهایی مانند فسنجان و کوفته و همینطور در شیرینی‌ها و دسرها اشاره نمود.

مورد ها به کار گیری از گردو جدید:
فی مابین وعده:
گردو یک فی مابین وعده تندرست و مغذی میباشد که میتوانید به تنهایی یا این که یاروهمدم با میوه و ماست تمایل فرمایید.
سالاد:
افزودن مغز گردو به سالاد، مزه و قیمت غذایی آن را ارتقاء میدهد.
غذاها:
از گردو در غذاهای مختلفی مانند فسنجان، کوفته، آش و خورشت‌های دیگر استعمال می شود.
شیرینی‌جات و دسرها:
گردو تحت عنوان یک افزودنی خوشمزه و مغذی در کیک، کلوچه، پودینگ و ژله کاربرد دارااست.
ترکیبات غذایی:
گردو را می توانید با نان و پنیر، کراکر، ماست یونانی و میوه ادغام نمائید تا مزه و قیمت غذایی وعده غذایی خویش را ارتقا دهید.
خاصیت گردو نو:
منبع امگا 3:
گردو دربردارنده اسیدهای چرب امگا 3 میباشد که برای تندرست قلب و مغز اثرگذار می‌باشند.
آنتی‌اکسیدان:
گردو منبع خیر از آنتی‌اکسیدان‌ها میباشد که از سلول‌ها در قبال جراحت‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد نگهداری می‌نمایند.
ویتامین‌ها و مواد معدنی:
گردو دربردارنده ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی مانند ویتامین E، منیزیم و فسفر میباشد.
امداد به تندرست قلب:
گردو می تواند به کاهش کلسترول بد و ارتقاء کلسترول بهتر یاری دهد و در سود برای سالم قلب موثر میباشد.
افزایش عملکرد مغز:
مصرف گردو قادر است به پیشرفت در عملکرد مغز، یاد و تمرکز یاری دهد.
کاهش استرس:
گردو دربردارنده ملاتونین میباشد که به تهیه خواب و کاهش استرس امداد می‌نماید.
کاهش فشار خون:
گردو میتواند به کاهش فشار خون یاری دهد.
ضد سرطان:
گردو دربردارنده اسید الاژیک میباشد که می تواند از رویش سلول‌های سرطانی خودداری نماید.
 

میزان چربی گردو تازه و امسالی چقدر است؟

  گردو بعنوان یک کدام از مغزهای مغذی و خوشمزه مقام ویژه‌ای در رژیم غذایی بخش اعظمی  خرید گردو امسالی از اشخاص داراست. ولی در شرایطی‌که در ادامه نگهداری یا این که کاهش وزن می‌باشید استحضار از معیار کالری گردو و طرز مصرف درست آن می تواند برایتان بسیار اصلی باشد. درین نوشته‌ی‌علمی با رویکردی علمی و ظریف معیار کالری گردو در هر 100 گرم، بها غذایی آن و تأثیرات مصرف گردو بر رژیم غذایی رسیدگی می‌گردد.


کالری گردو چقدر میباشد؟
در هر 100 گرم گردوی ناپخته حدود 654 کیلوکالری انرژی وجود دارااست. کالری گردو عمدتاً از چربی‌های غیراشباع و اثرگذار مانند اسیدهای چرب امگا-3 تأمین میشود که برای سالم قلب و همت مغز اثر گذار میباشند. پروتئین (15.2 گرم) و فیبر (6.7 گرم) مو جود در گردو نیز در بوجود داخل شدن حس سیری و در اختیار گرفتن اشتها تاثیرگذار میباشند.

گردو یک کدام از مغزهایی میباشد که قسمت متعددی از آن را کالری تشکیل می دهد و کالری گردو از آنجایی حائز اهمیت میباشد که‌این کالا یکی‌از مواد غذایی دلچسب میباشد که در بخش اعظمی از رژیم‌های غذایی گزینه استعمال قرار میگیرد. ولی با این هم اکنون مدام یک نگرانی راجع‌به مصرف این کالا وجود داراست و آن این میباشد که آیا گردو برای کسانی که دچار به چربی خون می‌باشند موءثر میباشد؟

در واقع در حالتی‌که شما میخواهید جواب این پرسش را پیدا فرمائید می بایست به رسیدگی کالری های جان دار درین کالا بپردازید.

گردو سرشار از مواد مفید میباشد که مشتمل بر چربی‌های اثرگذار، پروتئین، فیبر ویتامین‌ها و مواد معدنی میگردد. 100 گرم گردو ناپخته دربردارنده ترکیبات پایین میباشد:

کالری: 654 کیلوکالری
چربی: 65.2 گرم (عمدتاً از نوع چربی‌های غیراشباع)
پروتئین: 15.2 گرم
کربوهیدرات: 13.7 گرم
فیبر: 6.7 گرم
۶۵ درصد از این متاع کالری میباشد، اما کالری گردو فقط موضوعی وجود ندارد که می بایست به آن اعتنا نمایید. شما بایستی به طور بی نقص از بها غذایی گردو آگاه باشید. ۲۵ درصد از وسعت روغن این کالا را چربی تشکیل میدهد، ولی نگران نباشید چون بیشتر چربی های تشکیل دهنده گردو موثر میباشند.

یکی گردو چقدر کالری داراست؟
معیار کالری یکی گردو به اندازه و وزن آن بستگی داراست. بطور میانگین یکی گردوی بی نقص حدود 5 تا 7 گرم وزن دارااست و دربردارنده 30 تا 45 کالری میباشد. این کالری بیشتر از چربی‌های تندرست گردو ناشی میگردد. به این ترتیب در صورتی‌که قصد دارید ترازو کالری مصرفی خویش را رئیس فرمائید، شمارش تعداد گردوهای مصرفی می تواند به شما یاری دهد.

مطالعات نشانه می دهند که مصرف به اندازه این مال در ارتقاء وزن و چاقی اثر چندانی ندارد و خیر صرفا منجر چاقی نمیشود بلکه می‌تواند قابلیت و امکان کاهش وزن را هم برای اشخاص آماده بیاورد، چون به جهت کالری های مفیدی که دارااست زمان مجال متعددی سبب ساز سیری شما می‌گردد، به این ترتیب کاهش اشتها را آماده میاورد که در کاهش وزن اثرگذار میباشد ضمن این سوخت و ساز تن نیز ارتقاء پیدا میکند.(*)

۳ عدد گردو یک سری کالری دارااست
با دقت به اینکه هر عدد گردو بطور میانگین 30 تا 45 کالری داراست، سه تا گردو نسبتاًً در میان 90 تا 135 کالری خواهد داشت. این مقدار میتواند بسته به اندازه و نوع گردو مقداری متغیر باشد. برای مدیر خوب کالری مصرفی به کارگیری از واحد سنجش برای وزن کردن گردوها قادر است آیتم نیکی باشد.

کالری گردو: دوست یا این که معاند؟
یک کدام از نگرانی‌های اساسی درباره مصرف گردو کالری بالای آن میباشد. با این هم اکنون بایستی اعتنا داشت که کالری جانور در گردو بیشتر از چربی‌های تندرست نتیجه ها میگردد. این چربی‌ها به‌ویژه اسیدهای چرب امگا-3، برای سالم قلب، کاهش التهاب و پیشرفت در عملکرد مغز اثرگذار می باشند.(*)

شما با قرار دادن این فرآورده در رژیم غذایی خویش می توانید خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهید و از بروز سرطان دوری فرمائید، بعضی از مطالعات به خیر و خوبی علامت داده اند که مصرف گردو می‌تواند خطر ابتلا به بعضا از سرطان ها مثل سرطان روده گران قدر و پروستات را کم کند.

چه‌طور کالری گردو را در رژیم خویش مدیر فرمایید؟
برای در اختیار گرفتن یا این که کاهش وزن بایستی واحد سنجش کالری دریافتیتان را مدیر فرمایید، به‌این مراد بایستی در هنگام مصرف مغز گردو به موارد ذیل دقت نمائید:

مصرف گردو به‌تیتر در بین‌وعده: 5-7 عدد گردو به‌همپا یک فنجان دمنوش سبز میتواند یک بین‌وعده تندرست و معدود‌کالری باشد.
ادغام گردو با غذاهای دیگر: افزودن گردو کوچک گردیده به سالاد یا این که ماست می تواند قیمت غذایی وعده‌های شمارا ارتقاء دهد.
جایگزینی گردو با تنقلات ناسالم: به مکان چیپس یا این که شیرینی، از گردو برای رفع گرسنگی به کار گیری نمایید.
اما می بایست هنگام خرید گردو بدین مساله دقت نمائید که مسلما گردوی اهل ایران خریداری فرمایید. با درک کردن تفاوت گردوی اهل ایران و فرنگی دیگر در دام فروشنده های سود جو قرار نخواهید گرفت.

کالری گردو در هر 100 گرم
کالری گردو در هر 100 گرم
اشکال مختلفی از این کالا در کشورمان کشت و برداشت میگردد که معروفترین آن گردو پوست کاغذی میباشد. چنانچه تصمیم به خرید این کالا با شایسته ترین ارزش بازار دارید می‌توانید از روش لینک و پیوند ذیل وارد نصیب مغازه گردید و با خاطر ریلکس خریدتان را اعمال دهید.

گردو پوست کاغذی
خلاصه
گردو منبع بسیار خیر و خوبی از چربی‌های سلامت میباشد، اکثر وقت ها آن‌ها چربی اشباع نشده (چربی‌های بهتر) میباشند که میتوانند به نگهداری تندرست قلب و عروق یاری نمایند. خواص های گردو قابل شمارش نیستند و این خاصیت، به جهت بالا بودن قیمت غذایی گردو میباشد.
 

روش نگهداری از گردو تازه

 

برای حفظ گردو جدید و دوری از حاد شدن آن، شایسته ترین شیوه‌ها مشتمل بر کم آب کردن، قیمت گردو تازه  مراقبت در دور و اطراف کم آب و خنک، و در شکل قابلیت و امکان، محافظت در سردخانه یا این که یخچال میباشد. در حالتی‌که گردوها جدید با پوست سبز می باشند، کم آب کردن آنان پیش از حفظ سفارش می شود.
‫حفظ مغزگردو 6 طرز و 5 نکته که بایستی بدانید‬‎
‫چه‌گونه مغز گردو را جدید نگه داریم ❤️ روش حفظ مغز گردو‬‎
‫نحوه حفظ گردو جدید با پوست - فروشگاه آنلاین پوست کاغذی ...‬‎
طرز‌های مراقبت گردو نو:
کم آب کردن:
در حالتی که گردوها نو و با پوست سبز می‌باشند، آغاز بایستی آن ها را کم آب فرمائید. این عمل با قرار دادن آنان در معرض نوروروشنایی آفتاب یا این که در فر با دمای زیر اجرا می شود. کم آب کردن به پرهیز از کپک زدن و وخیم شدن گردوها امداد می‌نماید.
مراقبت در اطراف کم آب و خنک:
گردوهای کم آب گردیده را می‌اقتدار در ظروف دربسته و در مکان کم آب و خنک محافظت کرد. دمای ایده‌آل برای مراقبت گردو میان ۱۰ تا ۱۵ رتبه سانتی‌گراد میباشد.
حفظ در یخچال فریزر:
گردوهای با پوست یا این که فارغ از پوست را می‌اقتدار در یخچال فریزر محافظت کرد. برای این فعالیت، آن‌ها را در کاسه دربسته و به دور از مواد غذایی بودار قرار دهید تا رایحه نگیرند.
مراقبت در یخچال فریزر:
برای مراقبت وقت گیر بازه زمانی، گردوها را می‌اقتدار در یخچال قرار اعطا کرد. در‌این نحوه، گردوها تا 1سال قابل مراقبت میباشند.
به کار گیری از کیسه‌های وکیوم:
برای ارتقاء ماندگاری مغز گردو، می‌قدرت از کیسه‌های وکیوم بهره برد تا از اکسید شدن آن ها پرهیز گردد.
حفظ در کنار برنج یا این که دانه‌های کم آب:
بعضا از اشخاص گردوها را در کنار برنج یا این که دانه‌های کم آب مانند گندم محافظت می‌نمایند تا رطوبت را جذب نمایند و گردوها کم آب بمانند.
نکات اساسی:
از حفظ گردوها در اطراف وسایل گرمایشی دوری کنید.
گردوهای گشوده گردیده را در ظروف دربسته و در فریزر مراقبت فرمایید.
در‌صورتی‌که گردوها را در آب نمک حفظ می کنید، نمک را به مقدار مناسب اضافه نمایید تا مزه و تازگی گردو نگهداری گردد.
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد